Før stormen.....!!

De sidste 14 dage har børnene haft fri fra skole p.g.a khmer nytår, som er den største højtid hernede. Den kan sammenlignes med vores jul, hvor der bliver pyntet op til den store guldmedalje, og der høres speciel musik....... men bare meget anderledes.
I år faldt den sammen med påsken, så for os har det også været påskeferie. Vi var så heldige at få besøg fra DK, min kusine med mand og 3 børn, der er jævnaldrende med vores, så vi nød ferien ekstra meget.

Den første weekend i ferien kom det første store regnskyl siden november.
Vi tog ud til den store udgravede sø fra angkor tiden, West Baray, for rigtig at kunne nyde den friske brise, der faldt på et meget tørt sted.
Selvom det er en forholdsvis lille sø, kan man godt få fornemmelsen af hav og bølgeskvulp, især når det blæser rigtig op.
Tilsidst måtte vi søge tilflugt i bilen for den tunge regn, og det var hyggeligt at kunne køre hjem i regnen.... næsten ligesom i danmark!!









Vi blev lidt bekymrede for de små mennesker langt ude i båden da det begyndte at lyne kraftigt........ men vi så heldigvis at de gik i land på den anden side!!

Kommentarer

Populære opslag